mandag 22. desember 2008

Bildespecial....

Tror de mange her inne forstår hva jeg føler når jeg sier at jeg elsker å se på bilder fra andres hjem.
Jeg virkelig koser meg når jeg leser de fine bloggene deres og ser alle de koselige bildene dere legger ut. Jeg har i lengre tid bare surfet rundt her og tittet, og er nå blitt så hektet at jeg bare måtte melde meg inn.
Mannen min forstår det ikke i det hele tatt. Han skjønner ikke hvorfor jeg drar han inn i den ene antikvitets butikken etter den andre. Der står jeg og ser meg omkring med stjerner i blikket, og han ser seg uforstående rundt, og kan ikke skjønne hvorfor vi skal kaste bort tiden på gammelt skrot...!
Jeg flyr på det ene loppemarkedet etter det andre, og han er bare redd for at jeg skal overmøblere. "kun små ting" får jeg beskjed om...
- Det er klart at noen ganger hører jeg etter, men stort sett ikke :-) Det skal han ha, han er nå så søt da...han sa her en dag at jeg får det nå til også da...jeg skjønner ikke hvordan du klarer det, sa han til meg, men du setter ditt eget preg på tingene, og når de kommer inn i huset vårt, og har vært igjennom en "bli ny" prosess (gjerne med litt hvitmaling) Da blir det jo alltid kjempe fint... :)
Tenk om man kunne vært hjemmeværende og bare brukt tiden sin i hjemmet, da skulle jeg ha bakt og pyntet og kost meg....nå tenker sikkert alle dere som er hjemme at det har man ikke tid til....og det er nok tilfelle det også..Fordi jeg husker da min sønn var baby og jeg gikk og gledet meg til å være hjemme med han, alle planene jeg hadde for det året...og plutselig var det over....og jeg hadde bare gjort en liten del av alt jeg skulle....MEN tanken er god da...spesielt for meg som har store barn..... og vet at jeg ikke blir hjemmeværende før jeg blir pensjonert antagelig....

0 kommentarer: