fredag 8. mai 2009

Bedre sent enn aldri :-)

Her er noe av det jeg kjøpte på loppemarked som jeg lovte å vise frem. Jeg var jo så heldig å få fylt opp en hel bil, så det kommer mere bilder, men det må nok vente litt, for imorgen reiser vi på en uke ferie til vårt andre hjem, nemlig Bulgaria. Nå skal vi kose oss i solen og bare nyte en hel uke ferie med familien. Drikke vanvittig god bulgarsk vin og spise masse god mat. Vi sees om en uke Here are some of the things that I was so lucky to find in the fleemarked. I promised to show you pictures of the things a few days ago, so better late then never. I have lots of more things to show but since I am leaving for Bulgary tomorrow on a weeks vacation to our second home with my family it have to wait until later. See you in a week.

7 kommentarer:

LIVS LYST sa...

Et helt billass!! Det hørtes spennende ut! Gleder meg til å se. Og mye fint viser du her i dag også.

God tur! Det hørtes nydelig ut ;O)

Hilsen L-jo

LIVS LYST sa...

Tusen takk, Line! Så kjempe koselig at du liker bloggen min! Takk :O)

Kos dere masse!

Klem fra meg

Ragna sa...

Så søte de formene var! Hva skal du bruke dem til?

Størhuset sa...

Oj så heldig du er som har funnet så masse fint, håper å få tatt meg en tur på loppis i morgen. Ha en fin tur, hørs herlig ut:0)

Brocante sa...

Dette var vel ikke noe vanlig norsk loppemarked eller? Ser ut som mye fransk.... Heldig var du! Her er det mange fine skatter. God tur til Bulgaria!

Linda sa...

Heldige deg som koser deg i sol og varme!
Så mange flotte loppekupp du har fått tak i!
Jeg elsker loppis ;O)

Hei og hopp..

FEDERICA sa...

Lucky girl! Great finds!
Have a great time in Bulgary!
Hugs
Federica