torsdag 4. juni 2009

Åpning av sommerhuset

Kristi Himmelfartshelgen og pinsen ble brukt til å åpne sommerhuset til mine svigerforeldre. Vi var jo så heldige med været iår, så det ble to deilige helger. Barna koste seg i robåten og tok årets første bad og foreldrene ryddet,vasket og gjorde istand til årets sesong og late dager i solen. I år skal vi tilbringe 2 uker av ferien vår her, så nå krysser vi både fingre og tær for fint vær og varmer dager. Min mann har vært her hver sommer siden han var liten, og faren hans like så. Håper du koste deg med bildene, og fikk en liten sommer følelse. Idag har det vært kaldt og skikkelig "marg og bein" vind, så jeg følte for litt varme i kroppen. Håper du fikk det samme. Ha en strålende helg alle sammen.

7 kommentarer:

Maliva`s verden sa...

Hei..for et vakkert familiested...skjønner godt at dere koser dere der....Ja nå kan du tro jeg reklamerer for filmen vi har sett som du anbef.Helt i min,faktisk vår gate..for mannen min også ble fortapt her...Nå skal det jo sies at vi drømmer jo om et sånt hus i Provence engang...Men vi takker ja til en liten studio også vi om det skulle dukke opp..hi-hi..Nyt helgen min venn.klem fra Maliva

Crinoline sa...

Dette var jammen et nydelig sted.Forstår godt at dere koser dere.Vi har også åpnet vårt sommersted og håper på nydelig sommervær.Ønsker deg en fin helg.

My home is my Castle sa...

For et nydelig sted...
Så heldige dere er :)

Klem,kari

Frk. T sa...

Hei!: )

Takk for kjempekoselig hilsen, måtte jo ta et lite besøk på bloggen din også!: ) Kjempekoselig blogg du har, og for et nydelig familie-sommersted.. Vakre bilder, må innrømme at jeg ble veldig nysgjerrig på hvor dette var.. Tenkte med en gang Sandefjord, men kan jo egentlig være hvor som helst! ; ) Flotte bilder er det uansett!

Mm, og den kaken din i et innlegg lenger ned.. Yummi!!: )

Har lagt meg som følger på siden din også, håper det er greit!

Ønsker deg en herlig uke,

Klem Frk T: )

Frk. T sa...

Åja, om jeg har... <3 Vi hadde hytte i Sandefjord hele barndommen min, så det er et spesielt sted for meg! Hytta var på Vesterøya, nærmere bestemt Buer... Kan se ut som sommerstedet deres også er i nærheten av buer? Eller Langeby kanskje? Vakre bilder var det hvertfall og Sandefjord tror jeg må være det vakreste og flotteste sommerstedet jeg vet om!

Ja, det er bare å komme med kakeoppskrift, den tas gladelig imot; )

Klem: )

M sa...

),O
lö,)
l),
l
Halloooooooooooooooooooooo!!!!

For et NYDELIG sted!!!
Så godt det må være å nyte livet der..

Takk for at du vil følge meg, det setter jeg stor pris på.
Jeg ser at vi har felles interesser.....jeg elsker også bøker...tar imot anbefalinger med takk.....(...liker ikke for mye hugleik...)

Ellers har jeg vært i din lille bloggshop og kikket. Den engelen minner meg om arts & crafts fra USA.
Legger link til shop`en din på bloggen min...
:D
Håper det er o.k.?

Klem, M!

M sa...

Ja, de har jeg lest, men jeg mistet litt piffen på innspurten....har ikke vært på kino, men hører filmen er bra!
Nå går det i engelske pocket bøker.
;D
Natta!
Klem,M