fredag 31. juli 2009

Masse regn = Grønn hage (Lots of rain = Green garden)

Noen bilder fra hagen min tatt idag. A few pictures of my garden taken today. Hva synes du om blomsterpotten? Den har jeg laget av en maisboks fra middagen i forrige uke. Like the flowerpot? We had corn for dinner last week, so I made a flowerpot of the tin. Nå skal jeg nyte solen som akkurat har tittet frem bak n oen mørke skyer med en Nespresso i denne vakre koppen som jeg har fått av min kjære mor. I am now going to enjoy the sun drinking Nespresso in this beautiful cup that my dear mum gave me.

4 kommentarer:

Torunn sa...

jepp! NOEN fordeler er det jo med alt dette regnet :-). Grønt og frodig blir det. Og om det skulle bli et par dager med sol nå, som det er spådd, så blri det jo riktig flott!
Stilig å lage potte av maisboks! Den kan hende jeg hermer om jeg får lov :-). Ser for meg at den blir rusten og vakker med tiden.

God helg og klem fra meg

LIVS LYST sa...

Så nydelig det så ut her da! Og grattis med bryllupsdag på forrige innlegg ;O)

Hilsen Liv

Som mine dager er sa...

Mye flott man kan lage av enkle ting. Jeg liker gjenbruk veldig godt, ikke alltid man trenger å kjøpe seg noe nytt. Regn er det nok av ja også her i trøndelagskanten hvor jeg bor. Solen kommer visst i morgen. Og jeg er klar!

Grattis med vel overstått bryllupsdag.

Klem fra Marit

M sa...

For en deilig hage du har!
Og et skjønt brudepar, liker brudekjolen din.
:D
Så kjekt at du fikk med deg Madonna, da! Var hun like sprek som ryktet sier?
Klem,M