tirsdag 23. februar 2010

Ute er det kaldt..

men det er  deilig og varmt inne :)
Det er kanskje en av de tingene jeg liker aller aller best med vinteren.
Nemlig det å være inne med stearinlys og fyr i ovnen
Og som du ser så liker jeg å kose meg med att glass vin også :)
Jeg kan sitte i timesvis og bare se meg rundt og kose meg med alle tingene mine.
Disse nydelige hjertene fikk jeg av min utrolig søte og snille svigerinnne.
Er de ikke bare kjempe fine?
Jeg samler på "helletuter" i sølv. bla 
Vet vel ikke helt hvorfor men jeg bare elsker dem. Synes de er så søte og morsomme.
Har du noe du samler på? Og hvorfor?
Gamle sort\hvitt bilder kanskje?
Se på dette gamle fotografiet, det er av tantene til moren min, de er begge to døde for mange år siden, men jeg har veeeeeldig mange fine minner fra tiden da de ennå levde, og jeg var liten.
Føler du det sånn som meg. Blir du glad av gamle ting.
Jeg synes det er så spennende å tenke på all den historien som følger med gamle ting, og jeg synes det blir en så hyggelig stemning når jeg har masse gamle ting rundt meg. 
Vel det var litt om meg.
Hvordan er du?

10 kommentarer:

Sissel sa...

så mange fine ting du har, likte spesielt disse helletutene dine.
Veldig fine og dekorative.

Jeg er også glad i gamle ting, men har ikke så veldig mye. Men de fineste tingene er ting som er arvet og som har en betydning for meg.

Ha en fin dag!

Klem

miss marple sa...

...er nok som deg;veldig glad i gamle ting,og kanskje spesielt ting som har en historie...har vært heldig å fått en del ting etter besteforeldrene mine da de flyttet til mindre leilighet,og det er ting jeg setter ekstra stor pris på,nettopp p.g.a. historiene som følger med...
...selv samler jeg på gamle bilder(helst tegninger) fra steder vi har besøkt..Har noen fra Roma,Paris,Wien osv...bedre minner enn typisk turist-juggel spør du meg;-)
Helletutene dine var veldig sjarmerende,skjønner hvorfor du begynte å samle!
Ha en flott dag!

Jorid + NOE Blog sa...

Hei Line!
Tusen takk for nydelig gave :-)
Ha en fin dag!

Klem Jorid

Torunn sa...

Mmmm, jeg liker også å sitte inne å kose meg på vinteren. Fyre i peisen og tenne lys. men, når man har gjort det i 5 mnd, hadde det vært greit med en liten forandring :-). Jeg vil ha vår!!

Klem

Anonym sa...

huff. jeg samler nok jeg også.. men bare en stund.. så fyker det ut og inn kommer noe nytt :o)) eller gammelt...

ha en deilig dag

Gro sa...

Hei, Line! Lysholderene jeg trenger er 8 cm høye og 6,5 cm i diameter! Håper du har rett størrelse, da!!!!! Hvis det er denne størrelsen takker jeg ja! Da blir det gave på deg!!!!Tror det kanskje går an å fjerne malingen??? Ha en fin helg - klem fra Gro!

Missfryd sa...

Her var det mye fint! Liker også helletuter:-)
Ha en fin uke.
Klem Ingrid

Maliva`s verden sa...

Hei vennen. Vi er nok like der ja...men nå er jeg desperat etter vårtegn ute. Flotte ting du viser. Skal du på CC-west den 11? Fin dag til deg fra Maliva

Home and Cottage sa...

Så enig, så enig - fint med vinter og kos og stearinlys og fyr i peisen, men nok nå! Nå er det tid for vår, varmere vær og massevis av blomster! :)

Men - jeg spør som Maliva her; Kommer du på CC vest torsdag til uken? Håper det! Det hadde jo vært ekstra stas å ha Home&Cottage-ansatte med egne blogger tilstede :) Håper vi sees!

(eddas) sa...

Heisann...
liker alt det du sier...små helletuter og krystall topper....de hjertene du har i hvit har jeg i rød...tenkte jeg skulle spraye de hvite:):)Ja...har vudert og dra på åpningen på HC...snakket med hun som driver bloggen...er jo litt gøy det da...men om det er noe i lommeboka og handle for er jo en annen ting he he he tenkte jeg skulle lage et innlegg og høre om det var noen andre som skal dit:)kos deg med vin i kveld du...jeg er på farten i middag til venner...så får vi se om vi smyger oss ut en tur eller ei:)
eddaKlemmer til deg