torsdag 1. januar 2009

DAG 1

2009 ett helt nytt år ligger forran oss med masse muligheter for alle og enhver.
Jeg gleder meg veldig til vår og sommer, men frem til det skal jeg kose meg hjemme med masse stearing lys og fyr i peisen. Jeg har dessuten bestemt meg for å ta meg selv i nakken og få gjort alle de tingene jeg leeenge har planlagt.
Ting som har ventet på å bli gjort leeeenge, som feks å brodere på initialer på alle de gamle overlakene og putevarene jeg var så heldig å få tak i før jul.
Hekle ett fantastisk lekkert sengeteppet som jeg fant oppskrift på i ett gammelt FAMILIE hos min svigermor.
Strikke sokker til hele familien.
Hekle blondekanter på noen fine pyntehåndkler som jeg har brodert fra før, samt male noen gamle skap og pusse opp vaskerom, soverom og barnerommene...
Hekle blondekanter på noen fine pynte håndkler som jeg har brodert på.
Male møblene i stuen vår og pusse opp diverse rom i huset.
En ting er iallefall sikkert, det blir mye maling i 2009 hjemme hos oss også.
Det tror jeg nesten er ett evighets prosjekt hjemme hos oss.
Jeg elsker alt som er hvitt og alt hjemme hos oss er opprinnelig trefarget.
Vi har ett hus i tre. Inne så vel som ute.
Alle vegger og tak er i panel og må derfor males... Vi har holdt på å male i flere år og har malt kjøkkenet to ganger de siste fem årene.
Yttergangen ble vi ferdige med nå rett før jul.
Stua ble malt for noen år siden i en lys beige farge, men nå synes jeg den er blitt for mørk og planlegger derfor å få malt hele stuen hvit i løpet av kort tid.
Hallen oppe og nede er hvitmalt både tak og vegger og har blitt såååå fine.
Jeg har akkurat fått kjøpt en stor lysekrone av en kollega som jeg planlegger å få hengt opp i hallen oppe. Tror det blir veldig fint, fordi det er så høyt under taket der.
Kjelleren, hvor vi har kjeller stue, bad og ett lite bibliotek..vaskerommet nede og boden trenger fortsatt en ansiktsløftning, så som dere nok allerede har forstått, så har jeg masse å ta meg til fremover....man kan vel si jeg kanskje trenger flere vintere.
(Særlig når man helst ønsker å sitte å kose seg forran peisen og bare nyte varmen og lukten av bjørkeved :-) med en god bok eller ett håndarbeid og en kopp te, eller ett glass vin, smil....

0 kommentarer: