onsdag 29. april 2009

Loppemarked og shopping på nett...

Lørdag var den største loppis helgen i mann minne i Norge. Og jeg hadde selvfølgelig loppeskoene på og raidet rundt med min kjære mor som er eksperten i familien. Det er ikke noe poeng i å kjøpe noe bare fordi det er søtt nei, det skal være gammelt, verdifullt og/eller håndlaget, og for ikke å glemme helst ha ett stempel med Porsgrunn eller Egersund. Hun har full kontroll.Og jeg elsker det. Vi virkelig storkoste oss fra tidlig morgen til sen ettermiddag/tidlig kveld. Mann og barn gikk for lut og kaldt vann helt fra halv ni til klokken syv om kvelden,hihi. Vi fikk fyllt opp bilen med mange fine funn denne gangen, så nå har jeg kjelleren full av bakeformer, bilderammer, duker, overlaken, vaskebrett,vinballong, strykejern, flaskeholder osv osv. Jeg har store planer om å legge ut masse bilder, så fort jeg får tatt de...håper på tirsdag. Ellers har jeg rukket å shoppe litt på nett. Kom over en helt skjønn blogg der jeg fikk tak i bla denne romantiske kannen: Elers har det blitt lite blogging på meg i det siste.Vi harså altfor mange store prosjekter på gang her hjemme akkurat nå. Vi pusser opp to rom, beiser terrassen og operasjon utekjøkken. Er heller ikke helt ferdig med stol prosjektet mitt,så som dere sikkert har skjønt strekker ikke tiden til. Imorgen skal vi til Molde i komfirmasjon, kommer hjem på mandag kveld. Håper å få blogget litt mens jeg er der oppe, men vi får nå se... Ha en strålende lang helg jenter. Klemmer fra "Loccis"

9 kommentarer:

Emmas Verden sa...

Åååå det hørtes ut som en topp dag!!!Gleder meg til å se hva du har funnet ;) Så heldig du er som har en mamma som er dreven i loppelivet...loppis er kjempegøy!!!Ha en fin torsdag!!Klem Anne***

LIVS LYST sa...

Så gøy med disse gamle vakre tingene! Mye fint du har fått tak i.

Hilsen Ljo

Mitt hvite hus sa...

Høres ut som dere har nikost dere påloppis... så moro...
Kjempekosleig blogg du har...kikker innom igjen O=)

Klem Kerstin

Maliva`s verden sa...

Venter spent på hva du har funnet,og ikke minst dine oppussingprosjekter...Nå har jeg kjøpt dvd du anbefaler..."Under Toscanas sol"...Får se om jeg får sett på den med min mann som har akkurat landet fra Frankrike...og har blitt mer frankofil enn meg...Hm?går det an..nei..jeg tror ikke det....go`ukestart til deg fra Maliva

LIVS LYST sa...

Det er jo så koselig med dere med-bloggere! Dere kommer med oppmuntringer i alle retninger! Og denne gangen kunne du nesten lukte gjærbakst!! Og jeg som er så dårlig til slike ting... hihii. Men jeg håper det var litt profetisk da. For jeg VIL gjerne bli flink når jeg blir stor! ;O)

Hilsen L-jo som takker for koselig besøk i bloggen

Ragna sa...

Takk for hyggelig bursdagshilsen! Loppemarked er kjempestas synes jeg og sikkert artig å dra sammen med en ekte "veteran" på området. Håper du har hatt en bra helg!

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Det var en nydelig og veleig spesiell mugge. Sånn har jeg aldirg sett maken til.
Håper det er noen bra loppis til helgen.

Ha en herlig uke
klem

pepperkverna sa...

Så fine ting da Kannen var helt nydelig! Hege

FEDERICA sa...

I just found your blog and I'm in love with it! Soooooo beautiful!
I must add you on my blog list!
Come visit Sweet as a candy!
Greetings, Federica.