søndag 11. april 2010

Hjelp, mobilen min er død.

Vi har vært å åpnet familiens sommerhus i helgen og jeg har tatt masse fine bilder med Iphonen min. Bilder av blåveis og krokus, snøklokker og rett og slett vårbilder.
Vi har vært på rotur og fisket og bare kost oss i det fantastiske været.
Jeg gledet meg veeeeldig til å vise dere de fine bildene mine fra helgen.
Plutselig bare slo telefonene min seg av, jeg tenkte at javel, kanskje den er tom for strøm, men da jeg satte den i laderen var det fortsatt ingen reaksjon. Den er bare død.
Gjett om jeg er fortvilet, den er helt ny og jeg har behandlet den med silkehansker, også skjer dette.
Får helt hetta jeg hvordan skal jeg klare meg uten mobil....
Noen som har opplevd det samme.Eller bare har gode råd???

Viser dere noen bilder jeg tok i fjor sommer på folkemuseet iogmed jeg ikke kan vise de jeg ønsket å vise dere.'

Ønsker alle en kjempe fin ny uke.

Klemmer fra


3 kommentarer:

Maliva`s verden sa...

Hei vennen. Så kjedelig a. Håper du finner ut av det. Ja nå kan du tro det blir fint hos oss på Alna....blir en helt ny butikk dette her ser det ut som, og ikke minst skal det bli godt å kjenne kaffelukten fra naboen. Du får ta deg en tur utover da vettu? Ønsker deg en god ukestart!Klem fra M-L

(eddas) sa...

Huff så kjedelig......det samme skjedde med en ny telefon jeg kjøpte...Nokia sin...flat sølvfarget...håper ikke det er den du har kjøpt....
Du kan prøve og ta ut batteriet og pinkort og alt...men det har du kanskje prøvd?
Håper det ordner seg fort...en føler seg jo helt hjelpeløs uten tlf....
eddaKlemmer

AstridVU sa...

Oj, sånt er så utrolig kjedelig når det skjer... Føler meg også helt lost når jeg ikke har mobil - eller sånn som nå; Når min egentlige mobil er død og i en klagesak hos HTC, sånn at jeg må være stuck med en gammel "lånetelefon".

Ang iPhone har jeg ikke så mange gode råd, har ikke prøvd den telefonen, men vet om flere som det har skjedd sånt med - og så har den bare på mirakuløst vis begynt å fungere igjen. Så det er enda håp... Men, jeg ville nok henvendt meg der du kjøpte den, fort som mulig!

Lykke til :)